Mitt nya skal

Alltså åååååh, helt förälskad, så himla fint och så mycket bättre än vad jag trodde att det skulle bli. NÖJD <3
 
 
Bilden gör inte färgerna riktigt rättvis eftersom jag haft ett filter från instagram på.

Finaste skalet

Nu är det ett par veckor sedan mitt fina skal dunsade ner i brevlådan, är fortfarande helt förälskad i det. Kan det bli mycket finare än såhär? 
 
Jag gjorde ju en deal med mig själv när jag skaffade min iPhone 5s att jag inte skulle göra samma sak som med 4:an, alltså hamstra skal. Har därför endast 2 st nu, detta som jag velat ha sen länge, samt ett fodral i ljusbrunt läder som jag köpte för de 200:- jag fick att köpa tillbehör för när jag köpte telefonen. Har dock även beställt ett skal som alla mina djur finns med på, är så himla spänd på att få se resultatet! 
 
 

15 dec

  
love is where your heart is, and my heart belong to you.

en vecka i instagram

 
 

9 december

Åh vad jag är glad över all snö som kommit, det är verkligen hur mycket som helst!
Bombar med bilder på Stari och Björn, Norman får vara med på ett hörn han med, men han var inte på fotohumör idag så det får bli en ny fotografering på honom en annan dag. Sämsta kvalitén någonsin men dom är söta ändå.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mina fina grabbar, vad jag älskar er :')
 

Hej snö

Äntligen kommer snön! Men självklart är det något som ställer till det så jag inte riktigt kan njuta av den. Missade en liten detalj vid förra skoningen. Nämligen snösulorna. Norman lyckades stå på näsan imorse pga styltorna. Känns inte alls bra :( 
Penslade, eller snarare dränkte, hovarna med olja för att snön lättare skulle lossna. Ångest, hej. Hoppas verkligen att min hovis har någon ynka liten tid över för att komma ut och ta av skorna eller sätta dit sulor.... spelar ingen roll vilket av det det blir, bara han inte skadar senan ännu mer genom att stappla runt med styltorna under fötterna. 
 
Att saker och ting aldrig ska kunna vara bra, alltid någonting. SUCK*
Min fina ponny, han är bara värd det allra bästa.
 
 
 

Mot stallet

Drar mig tillbaka till stallet för att kvällsfodra Norman. Mysigaste stunden på hela dagen, älskar den där ponnyn något sinnes. 
 
 

Laddar om

Sitter och lyssnar på Eriks "wild" och bara reflekterar över min dag
 
Dagen har varit både fysiskt och mentalt jobbig.
Var på återbesök hos sjukgymnasten idag och värken efteråt är fruktansvärd. Jag hoppas verkligen att ryggen kommer bli bättre så småningom. Förra gången sa hon att det kan ta minst lika lång tid att få ordning på ryggen som jag har haft ont = 7-8 år. jippikajej....
 
Huvudet orkar inte heller med allt just nu, huvudvärken är min kompis var och varannan dag. Problemen med att inte kunna kontrollera maten är också fruktansvärt jobbig. Den styr mitt liv helt och hållet vilket inte direkt hjälper mig att komma över alla komplex jag har över min kropp. Gnistan att komma ut och röra på mig är också som bortblåst, men jag ska ändå försöka pallra mig ut med Theo när jag kommer hem från stallet.
 
nä, den här dagen slänger jag i papperskorgen.
 
 
 
 
 
 

Ändrade planer

Blev ingen fotografering utomhus idag som jag hade tänkt. Däremot hade jag tänkt bjuda på några bilder från ikväll. Supermysigt, har kollat på julkalendern, ätit tomtegröt och smörgås med julskinka och senap på. Åh vad jag älskar juletider.
 
 
 
 

Ett nytt inlägg.

Tyckte att det var dax för det nu. Ett nytt inlägg alltså. 
 
- Har precis tittat på två avsnitt av "Alla är fotografer" som går på SVT. Så himla bra och så fruktansvärt inspirerande. Så imorgon ska jag äntligen ta med mig min kamera ut igen. 
 
- Vad har jag annars gjort idag då? Jag och mina fem "kollegor" har stått på en liten UF-mässa på stan. Har inte berättat om det här innan men vi är iallafall sex stycken tjejer som startat ett UF-företag där vi säljer smycken och där alla pengar går oavkortat till UNICEF. Alltså vi köper material i deras gåvoshop som dom sedan skickar iväg till länder där de är i behov av dessa varor. Det känns så himla fint, att vi kan hjälpa till att göra skillnad. 
 
- På hästfronten har jag fått ligga lite lågt idag, tiden har inte riktigt räckt till för några extra sysslor som t.ex hagmockning eller höpåsefyllning. Men vad gör det? Så länge ponnyn är fri från lera, har en ren box, nytt vatten och mat så är jag nöjd. Det är så skönt att bara kunna vara, inte känna nått tvång över att jag måste, att jag måste ha alla saker klara och förberedda. 
 
- Jag själv har varit på ett besök hos sjukgymnasten, i onsdags för att vara mer exakt. Min rygg har ju varit ett stort problem sen många år tillbaka. Nu har smärtan bara växt sig allt större ju längre tiden går. Fick ett papper med rörelser som jag skulle köra intensivt i en vecka. På tisdag har jag återbesök för att se om något har förändrats vilket jag tvivlar på. Har nästan haft mer ont efteråt. 
 
- I helgen har jag haft fint besök av min fina vän Elin. Det var fruktansvärt länge sedan vi sågs nu, senast var det sommar och Elin hade tagit studenten. Så när kan det ha varit tro... i juli eller början på augusti kanske. Jaja, det spelar ingen roll, huvudsaken är att hon varit här, och det var supermysigt. Åh vad jag har saknat henne.
 
- En annan nämnvärd grej är vädret. I fredags kom det snö. Jag var så himla lycklig. På lördag morgon låg det fortfarande kvar och jag bara njöt av att se hästarna klampa omkring i snön, samtidigt som det var helt vindstilla i luften och himlen hade färgats rosa. 
Idag har det blåst storm, jag kunde inte ens gå rakt när jag skulle hämta in Norman nu i eftermiddags runt 5 tiden. Det var helt insane. Norman var helskvattig och ganska orolig. Men står han säker inne i sin box och tuggar hö. Eller nej, det är nog redan slut, men halm då. Vinden bara ven utanför fönstret när jag satt där i hans box en stund innan jag motvilligt åkte hem genom vårt kolsvarta sverige med endast månen och stjärnorna som min enda belysning. Åh vad jag älskar stjärnklara kvällar.  
 
Nu har ni fått en liten uppdatering om vad jag sysslat med de senaste dagarna. Hoppas ni har haft det bra. 
Nu ska jag krypa ner under täcket och förbereda mig inför morgondagens enda lektion - foto. 
 
Min helg genom instagram
 
RSS 2.0