23/2

Fotade som sat nya bilder på Maria och Pearl idag, visserligen i ridhuset så kvalitén blir ju därefter. Det jag skulle komma fram till var dock att jag passade på att knäppa några bilder på min underbara ponny, orkar dock inte fixa med dom nu men de kommer upp under veckan :)
 
Ni får nöja er med en bild från instagram sålänge!
 

Äntligen dax

Äntligen har jag planerat in en fotografering idag, har inte rastat kameran på länge! Visserligen ska jag bara fota Maria och Pearl som vardagsrider men det ska bli jättekul :) 
 
 
 
 
 
 

Här verkar allt dött som vanligt

Lustigt va? Inga nya inlägg om jag inte skrivit några, förstår inte alls. 


Livet flyter på ganska bra just nu, jag känner mig väldigt nöjd över mitt beslut att flytta tillbaka Norman och han likaså. Men vad har hänt sedan sist då?
 
- Norman har äntligen fått (eller jag gjorde en) mindre hage. Han ska ju gå i sjukhage ett tag framöver men har sedan flytten gått i en megastor sommarhage haha. Inte honom emot eftersom det fanns en massa gräs där inne som han kunde gå och pilla med ;)
 
- Jag har investerat i ett Bucas smartex rain till Norman och väntar nu spänt på att åka till Sharpman och hämta hem halsen dom beställt åt mig. 
 
- Theo fyllde hela 6 år den 19:e februari, vi firade med våfflor och paket.
 
- Idag (21/2) är det 1 helt år sedan min fina kanin Fabian fick somna in efter 9 trogna år tillsammans </3
 
- Jag har ridit en häst nästan varenda dag sedan jag flyttade tillbaka till Norrsten och jag har haft träningsvärk sedan dag 1. oträndad som f*n.
 
- I tisdags var jag på en föreläsning med Louise Haaga på Sharpman, mycket intressant. Missuppfattade dock alla övningar vi skulle göra haha. Mig sucks. Passade på att handla nya hagpåsar (frukost och lunch), 2 godispåsar till Snoret, en ny borste eftersom jag inte redan har 150 st typ.......... och godis till Theo. Sharpmans utbud är så himla bra vad gäller både häst och hund. Livsfarligt att gå in där, du kommer alltid ut med en påse därifrån. 
 
Mina marsvin blir 1 helt år den 23:e februari. Galet hur fort tiden gått. Älskade grisarna <3
 
- Igår fick jag en rejäl smäl i huvudet av en häst jag rider 2 gånger i veckan, gick faktiskt hål haha. satt med ryggen mot hennes huvud medan jag borstade frambenet så jag misstänker att hon skulle klia sig eller något men prickade mig på vägen. Men men såret är minimalt, med jisses vad det blöder ändå, så jag är glad att jag slapp åka till lasarettet och sy, gårdagen var nämligen kaos på jobbet och strul vad jag än skulle göra. Mådde lite illa och blev yr precis efter smällen men det släppte ganska fort. Idag däremot har jag haft rejält ont i huvudet, öm och en bula pryder min skalle. Tur man har hår! Lexie gick iallafall superbt när jag till slut satt på hästryggen så hon är förlåten trots huvudvärken hon gav mig, underbara häst <3


Bilder från Instagram den senaste tiden.
 
 
 

Lycka

Nu har vi stått i "nya" stallet i en vecka och min ponny har fått tillbaka gnistan i ögonen och verkar trivas så himla bra. När jag ser honom så lycklig känner jag mig så fruktansvärt självisk som flyttade honom från första början. 
Men gör om, gör rätt. 
 
Han har till och med börjat slappna av så pass att han står och somnar såfort jag borstar och myser med henom, här om dagen började han till och med vackla och var på väg att lägga sig (hade redan somnat) men såfort jag sa hans namn och klappade honom i ansiktet vakna han till med ett ryck haha.
 
Plutten 

 
 
 
 
 

Ett par veckor gammal bild...

 
 
 

Hemmastadda och glada

Nu har Norman och jag gjort oss hemmastadda och känner oss väldigt nöjda över flytten tillbaka till Norrsten. Hade glömt hur fruktansvärt bekvämt det är där haha. 
 
Norman verkar i varje fall betydligt mer nöjd nu och det värmer i mitt hjärta att se honom så vaken och pigg igen. Vi har kommit för att stanna den här gången
 
 
Underbara älskade 
ponny 
<3

Älskar mitt rum

 

Morgondagen

Morgondagen kommer bestå av stall och lite shopping. Jag måste till ÖB för att handla hundmat och sedan en sväng till granngården för att köpa loppfrö och mineraler. Kanske slinker det ner en och annan godis till både hund och häst. 
 
Något annat jag är i behov av är ett nytt regntäcke till Norman. Lutar faktiskt åt ett Bucas denna gång, älskar kvalitén och passformen på dom 2 jag redan har. Får kika på det när jag är på GHS. Måste hålla lite i pengarna utifall jag skulle hitta något när jag kommer dit.. Lättare sagt än gjort ;)
 
 
 

Glad ponny

 
 
Det var en väldigt pigg och alert ponny som jag sa godnatt till innan jag åkte hem från stallet ikväll medan han stod där och tittade på sina 5 stallkompisar.
 
Tror definitivt jag tagit rätt beslut även om jag redan känner mig tom utan "mina" två andra lurvbollar att pussa godnatt haha. 

Kort uppehåll

Som ni märkt har jag varit väldigt inaktiv här av olika anledningar. Främst pga bristande inspiration men även pga tidsbrist och orkeslöshet. 
 
Senast jag skrev här berättade jag att det skulle ske lite förändringar på hästfronten och nu är allt klappat och klart så därför känner jag att jag kan skriva ut det här. Norman och jag kommer redan idag flytta tillbaka till stallet vi flyttade ifrån i somras. Anledningarna är många men jag kommer verkligen sakna mitt eget lilla stall och mina två fina lånehästar. Jag kommer även sakna den där mysiga känslan när jag sitter i hagen hos mina tre lurvbollar och njuter av att det bara är vi och ingen annan. Tystnaden. 
 
Dock har jag fått inse att jag inte orkar dra hela lasset själv med ut- och insläpp, lunchfodring och kvällsfodring. Jag har visserligen överlevt den värsta perioden och snart kommer våren/sommaren, men efter sommaren kommer en ny vinter och den kanske inte är lika kort och snäll som denna varit.
 
Jag känner mig för det mesta även väldigt ensam och ledsen över att se min ponny känna likadant. Han har accepterat situationen men han har tappat glimten i ögat som jag såg hos honom i förra stallet. 
 
Så nu till poängen med inlägget, flyttlasset bär av idag och det är självklart med blandade känslor. Jag är så glad över att jag kommer få spendera dagarna tillsammans med mina vänner i stallet igen och jag längtar efter att se hur Norman och Lady kommer reagera när de träffar varandra igen. Men jag känner mig ledsen över att behöva skiljas från S och B, även om det ändå hade hänt så småningom så känns det vemodigt att det ska ske redan idag.
 
Men jag tror att flytten var nödvändig för att jag skulle komma till insikt med hur värdefulla mina vänner är, och att uppskatta det jag har. 
 
 
 
RSS 2.0